dimecres, 11 de maig del 2016

SORTIDA DEL SEGON CURS AL NOU HOSPITAL CAN MISSES

Benvolgudes famílies, el dia cinc de maig, coincidint amb el dia internacional de: RENTAR-SE LES MANS, el curs de segon A va fer una visita al nou hospital. Els infants estigueren en tot moment molt interressats i gaudiren d´ un matí ple

d´emocions.


A l´arribada ens esperava Bea, mare d´Aitor. Bea és supervisora de consultes i ens va acompayar en tot moment. Va ser la nostra guia i ens va explicar coses molt interessants de l´hospital. GRÀCIES BEA!!!!!!!!!!!!!!!!


Primer vàrem veure una ambulància per dins. En Juli i en Jesús, tècnic i infermer d´ambulàncies ens varen fer una explicació ben profitosa i després de posar-nos uns guants de protecció varen deixar pujar els infants a l´ambulància.

GRÀCIES JULI I JESÚS!!!!!!!!!!!!!


A continuació Bea ens va guiar per l´espina central de l´hospital fins arribar a l´entrada D on ens esperava el doctor Sergi. El doctor ens va fer una ponència sobre els gèrmens i la importància de rentar-mos correctament les mans. Després la infermera Amparo ens va ajudar a fer una sessió pràctica sobre la correcta neteja i desinfecció de les mans. GRÀCIES DOCTOR SERGI I AMPARO!!!!!!!!!!!!


I finalment gràcies a la direcció del nou hospital Can Misses per donar-mos aquesta oportunitat tant profitosa.


Aquí teniu la sessió fotogràfica. Espero que vos agradi!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada