GESTIB

Benvolguts pares i mares,

Els pares, mares o tutors/es legals podreu accedir al GestIB  per consultar determinades dades dels vostres fills o de les vostres filles (calendari escolar, faltes d'assistència, informes d'avaluació, circulars...) i justificar les faltes d’assistència.

Per entrar-hi rebreu un SMS amb el vostre  usuari (la lletra e+DNI seguit de la lletra en minúscula. Per exemple, si el vostre DNI fos 41490897r, l'usuari seria e41490897r) i una contrasenya temporal.
Una vegada rebuda la contrasenya disposau de 24hores per canviar-la a la següent enllaç:
Aquesta contrasenya té una validesa d'un any, per tant l'haureu de canviar al començament de cada curs.

En cas de no recordar-la o que hagueu deixat passar les 24h per canviar-la, haureu d'omplir un formulari fent clic al botó "He oblidat la contrasenya" del següent enllaç i se us tornarà a enviar un SMS amb una contrasenya nova que haureu de tornar a canviar abans de 24h. 
ATENCIÓ: Al següent enllaç només s´hi pot accedir des d'un ordinador, ja que a la versió mòbil no apareix el botó esmentat.

Una vegada tingueu l'usuari i la contrasenya actualitzada ja podeu buscar "gestib" al google i introduir-ho a l'apartat "famílies". O si voleu, al següent enllaç:

Disposau també d'una versió per a mòbils.
Qui encara no disposi d'usuari i contrasenya per accedir-hi pot sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l'adreça ticlurgell@gmail.com indicant el seu nom i el dels menors que tengui al seu càrrec al nostre centre, juntament amb el seu número de telèfon mòbil. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada