TRANSPORT ESCOLAR

INSTRUCCIONS TRANSPORT ESCOLAR
Maig del 2018.
Benvolgudes famílies,
Us informam que el període de sol·licitud de SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR PEL CURS 2018/19 per a alumnes d’EDUCACIÓ PRIMÀRIA QUE ACTUALMENT NO SÓN USUARIS és del 16 al 30 de maig de 2018. Igualment, l’alumnat que actualmente fa ús del servei escolar i vol seguir el proper curs, han de fer arribar al centre una confirmació d’us del servei de transport, abans del 30 de maig.

Podeu trobar el full de sol·licitud i el full de confirmació al bloc de l’escola o a la secretaria del centre. “Ensenyar a cuidar el medi ambienté s ensenyar a estimar la Vida”


Setembre del 2017.
Benvolgudes famílies,

El Servei de Transport Escolar ha canviat d’empresa, és per aquest motiu que hi pot haver alguns canvis en les rutes, aturades i hores de “recollida” i de “deixada”. Per favor, revisau aquí les hores aproximades.

Recordau que és imprescindible disposar del carnet d’usuari per a accedir a l’autobús. L’escola repartirà el proper dia 13 els carnets per a les sol·licituds o les confirmacions fetes a finals de juny.   https://drive.google.com/file/d/0Bz5B6Jm79GIlZzktblhSQ3NSU3M/view?usp=sharing

INSTRUCCIONS TRANSPORT ESCOLAR 17/18
AUTORITZACIÓ RECOLLIDA ATURADA
COMPROMÍS ÚS
ACEPTACIÓ NORMES D'ÚS
PARADES 17-18
SOL·LICITUD BUS 17-18