dilluns, 21 de maig del 2018

SERVEI DE MENJADOR

Estimades famílies usuàries del Servei de Menjador Escolar, 

Per tal de poder millorar la qualitat del servei, us pregam que empleneu, de forma voluntària i anònima, aquesta enquesta de satisfacció. El resultat de l’enquesta serà enviat a l’empresa de catering concessionària del servei i a la Conselleria d’Educació. Pregam que la retorneu emplenada al tutor o a la secretaria del centre ABANS DEL 30 DE MAIG DE 2018. 

 Aprofitam per informar que el Consell Escolar va aprovar que a partir del proper curs 2018/19 la gestió del servei la faci la mateixa empresa concessionària a través de la seva utilitat web o Aplicació per a mòbil. Al bloc de l’escola podreu trobar informació útil sobre les condicions del servei i de la seva gestió. Us informam que l’empresa farà una reunió informativa a principi de setembre, abans de l’inici de curs. 

 Informam també que els tiquets d’aquest curs NO seran vàlids el proper curs i que tota la gestió es farà a través de l’empresa. Podeu passar per secretaria, en horari de venda de menjador, i se vos tornaran els sous dels tiquets sobrants. 

 Aquí teniu els enllaços de l'enquesta i informació del funcionament de la APP del servei de menjador: 

FUNCIONAMENT DE L'APP DEL SERVEI DE MENJADOR

ENQUESTA SATISFACCIÓ SERVEI DE MENJADOR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada