dimarts, 12 de juny del 2012

UNA VISITA MOLT ESPECIAL

La classe de 3rA estem estudiant durant aquest trimestre dins els projectes de medi la deficiència visual i la deficiència auditiva.
Avui (7 de Juny de 2012) hem tingut la sort de rebre una visita molt especial, na Patricia, alumna de 1r de batxillerat de l’institut Sant Agustí ha vingut a visitar la nostra escola i la nostra aula per a contar-nos la seva experiència ja què, és invident de naixement.
Na Patricia ens ha contat la seva historia, que va arribar des d’Equador amb 5 anys amb la seva família i va conèixer a la gent que treballa per l’ONCE que sempre li han ajudat molt. Ens ha contat com és un dia en la seva vida, que fa les mateixes coses que una al·lota de la seva edat, que li agrada molt la música, és molt presumida…
També ens ha mostrat com estudia a l’institut, gràcies a un ordinador que du un programa que xerra tot lo que hi ha a la pantalla, ens ha ensenyat el seu mòbil que parla, el seu bastó…
Ha estat una experiència inoblidable, tots hem pogut apropar-nos una miqueta més a la realitat d’una persona que no hi veu.
Ha estat un autèntic plaer conèixer-la i només li volem dir gràcies per contagiar-nos de tanta simpatia i alegria!

6 comentaris:

  1. M'agradat molt la visita que ens ha fet na Patricia sobre tot que ens explicara la seva història i que ens respongues les nostres (preguntes)(curiositats)
    Victor.

    ResponElimina
  2. Laia i Anna Torres classe de 3A12 de juny del 2012, a les 14:43

    A nosaltres també i a tota la nostra classe,estem diguent de la classe de 3A.
    Adeu a tots i a totes!!!!!!!!!
    Laia i Anna Torres.

    ResponElimina
  3. Em va agradar molt que na Patricia vingues a la nostra aula.

    ResponElimina
  4. Na Patricia es una alumna que va a l'institut de Santa Agusti i fa unes classes especials perqué és cega i ens va fer una visita a classe.Li varem fer preguntes i ella ens les va contestar amb molt de gust.Una coseta,qui ha set el/la que ha preguntat?
    Per favor podeu posar el nom a cada comentari!
    Esque aixi ens costa menys saber qui es el/la que publica el comentari.Qui tingui més preguntes que publiqui un comentari i demani a algun alumne de 3A bueno com ara estam a les vacacións d'estiu millor dit que pregunteu a la classe de 4A.
    Adeu a tots i a totes!!!!!!!!!!!
    Pau.

    ResponElimina
  5. Una coseta no es diu Patrica,es diu Patricia.I una altra cosa si has fet una pregunta tens que posar un signe d'interrogació dacort!
    Amb un comentari pots posar com et dius i de quin curs ets perfavor
    esque aixi després quan anem a l'escola aixi et podem buscar i
    dir-tho.
    Anna Torres.

    ResponElimina