dimarts, 10 de setembre del 2024

APORTACIONS FAMÍLIES DE PRIMÀRIA PRINCIPI DE CURS 24-25

 


CLASSDOJO

 

ClassDojo és una plataforma de comunicació escolar que docents, estudiants i famílies poden usar per a crear comunitats estretament unides en compartir a casa el que s'està aprenent en les classes a través de fotos, vídeos i missatges.

CassDojo té diversos punts a favor, un d'ells i que possiblement no és la que més es tingui en compte, però que resulta ser una utilitat molt pràctica, és que permet tenir una comunicació amb les famílies a través de missatges privats, i un mur que permet informar de manera general i mostrar documentació gràfica de l'aula o activitat. Això significa tenir una versió “aula virtual” ràpida, senzilla i atractiva.

Es pot posar en pràctica en diferents suports: ordinador, tauleta i/o mòbil. Encara que les opcions són pràcticament idèntiques, hi ha algunes funcionalitats que no es permeten en dispositius mòbils.

L'ús pràctic de l'aplicació permet interactuar amb els alumnes. Cada alumne/a tindrà el seu propi avatar, un ninot que els encanta personalitzar. El/la docent podrà atorgar puntuació de manera individual a cada alumne/a, a la classe o a grups de nens/es. Podrà fer un seguiment de cada nen/a i aquesta informació també serà visible per a les famílies que els permet estar al corrent dels progressos o les seves actituds a l'aula.

Per a la incorporació de l'alumne/a en la plataforma és necessari el registre de la família mitjançant el QR o el codi escrit que us facilitarà el/la tutor/a de l'alumne/a.


Des de l'Urgell volem utilitzar Classdojo com una finestra de les nostres classes per poder compartir amb les famílies la nostra vida d'aula.

Us animem a connectar-vos amb nosaltres!!

Tutorial de funcionament:



Compleix amb les lleis de protecció de dades:


  • RGPD a Europa . També estan certificats sota l'Escut de Privacitat UE-EUA i Suïssa-EUA.
  • Llei FERPA . Les pràctiques de ClassDojo secunden per complet els requisits de la llei FERPA i s'ha guanyat el segell FERPA per part de iKeepSafe, una experimentada organització de protecció a la privacitat.
  • Llei COPPA . ClassDojo compleix per complet amb la llei COPPA. Els nens menors a 13 anys d'edat han d'obtenir el consentiment parental abans de crear el seu propi compte, o un pare o professor ha de crear el compte per ells. Les pràctiques de ClassDojo són regularment revisades i aprovades per a estar en compliment amb el «Programa de port segur de la Llei COPPA de iKeepSafe».
  • Informació limitada. ClassDojo només recol·lecta la quantitat mínima necessària d'informació sobre estudiants, necessària per a registrar-se en el servei: usualment només i exclusivament un nom.
  • Privacitat del disseny. ClassDojo segueix els set principis de la privacitat, treballant amb experts líders en la privacitat en cada punt del procés de desenvolupament del nostre producte.
  • No comparteix res de la informació amb anunciants o comerciants.
  • No són amos de res que s'agregui a ClassDojo: el professorat i famílies sí.
  • Utilitza les últimes i millors pràctiques de seguretat per a protegir-te en tot moment.

 

Font: https://www.classdojo.com/es-es/privacycenter/



divendres, 6 de setembre del 2024

REUNIÓ VIRTUAL CÀTERING S'OLIVERA

 Benvolgudesfamilies,

Després del gran èxit que varen tenir lesreunions virtuals per tal d 'explicar el funcionament de l ́APP, els hi passem els dies i els horaris per aquest nou curs escolar.