GESTIB

Benvolgudes famílies,

AQUEST CURS 2019/20 TOTES LES FAMÍLIES HAN DE TENIR ACTIVAT L’ACCÉS A L’APLICACIÓ INFORMÀTICA GESTIB.

Totes les circulars i la documentació serà enviada a través del gestib. Amb l’aplicació podreu: consultar informes i documents de l’alumne/a, justificar les faltes d’assistència i/o retards, autoritzar sortides i activitats complementàries, reiniciar la contrasenya, consultar el calendari escolar i l’horari, rebre missatges i notificacions, respondre qüestionaris de centre...  És convenient que durant aquest curs totes les famílies activin l’accés al gestib.

Per tenir accés al gestib necessitau un USUARI I UNA CONTRASSENYA. Si encara no les teniu, heu de sol·licictar-les a l’escola amb el “full de sol·licitud d’accés al gestib”.

Una vegada lliurat el full, rebreu un SMS amb el vostre  usuari (la lletra e+DNI seguit de la lletra en minúscula. Per exemple, si el vostre DNI fos 41490897r, l'usuari seria e41490897r) i una contrasenya temporal. Una vegada rebuda la contrasenya disposau de 24hores per canviar-la a la següent enllaç:
Aquesta contrasenya té una validesa d'un any, per tant l'haureu de canviar al començament de cada curs.

En cas de no recordar-la o que hagueu deixat passar les 24h per canviar-la, haureu d'omplir un formulari fent clic al botó "He oblidat la contrasenya" del següent enllaç i se us tornarà a enviar un SMS amb una contrasenya nova que haureu de tornar a canviar abans de 24h. 

ATENCIÓAl següent enllaç només s´hi pot accedir des d'un ordinador, ja que a la versió mòbil no apareix el botó esmentat.


Una vegada tingueu l'usuari i la contrasenya actualitzada ja podeu buscar "gestib" al google i introduir-ho a l'apartat "famílies". O si voleu, al següent enllaç:


Disposau també d'una versió per a mòbils.

Per a qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça ticlurgell@gmail.com indicant el vostre nom i el dels menors que teniu al vostre càrrec, juntament amb el seu número de telèfon mòbil. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada