dimecres, 19 de juny de 2013

PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT ESCOLAR EN LLENGUA ANGLESA PER A ALUMNES DEL PRIMER CICLE. (1R I 2N DE PRIMÀRIA)

Benvolgudes famílies,
S’ha publicat al Web educatiu de les Illes Balears (www.weib.caib.es) la Resolució de 7 de juny de 2013 per la qual es convoquen els centres educatius públics d’educació primària de la comunitat autònoma de les Illes Balears per participar en EL PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT ESCOLAR EN LLENGUA ANGLESA PER A ALUMNES DEL PRIMER CICLE. (1R I 2N DE PRIMÀRIA). Es duran a terme campaments d’estiu en llengua anglesa de dues setmanes de durada que tindran lloc, probablement, en el mes d’agost, en instal·lacions situades en distints punts de les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa. Les dates definitives i el lloc de realització del campament d’estiu es comunicaran a les famílies dels alumnes seleccionats durant el mes de juliol.
Els alumnes sol·licitants han de complir els requisits següents:
a) Estar empadronat a les Illes Balears.
b) Haver nascut entre els anys 2005 i 2006.
c) Cursar 1r de primària o 2n de primària durant el curs escolar 2012-13 en un centre educatiu públic de les Illes Balears.
d) Tenir aprovades les dues primeres avaluacions de la àrea llengua estrangera (anglès) el curs 2012-13.
Els pares, les mares o els tutors legals interessats han de presentar al centre educatiu on l’alumne està matriculat la sol·licitud signada i degudament emplenada, segons el model de l’annex 2. El termini de presentació de sol·licituds finalitza DILLUNS 24 de juny de 2013.
Informació i sol·licituds a:
http://weib.caib.es/Programes/Internacionals/accions_cec_.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada