divendres, 7 d’abril del 2017

ELS ALUMNES DE 4t VISITEN LA RÀDIO


Els alumnes de quart de primària de l'Urgell s'han convertit en periodistes des que va començar el curs escolar. Després d'aprendre conceptes bàsics sobre el periodisme (com per exemple l'entrevista, la notícia, les parts d'un diari, etc.) i haver practicat molt, va ser el moment d'organitzar-se per crear un diari que aniria molt més enllà de l'escola: inclouria notícies del municipi sencer.

 

Per tal d'aconseguir-ho, es van organitzar en 9 seccions diferents que ells mateixos van triar: portada i contraportada, esports, opinions, notícies de quart, notícies de l'escola, notícies del poble, anuncis i publicitat, agenda cultural i passatemps (que també inclou l'horòscop, el temps meteorològic, programari de televisió, etc.). Cada secció va triar un cap, un càrrec de molta responsabilitat i importància.

 

Tant bé està anant que van aconseguir entrevistar a personatges importants tals com el Conseller d'Educació de les Illes Balears, l'alcalde de Sant Josep, la regidora de cultura, etc. Fins i tot van fer ressò als diaris, de forma que el programa Al Dia, de IB3 ràdio es va posar en contacte amb nosaltres per tal de fer una entrevista a aquests joves periodistes... i aquí la teniu!!

 

Esperem poder publicar el diari en breu...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada