dijous, 14 de desembre de 2017

Vols ajudar els Reis d'Orient
Des de la Direcció General de Política Lingüística us volem fer arribar una proposta d’activitat, que consisteix a escriure als Reis d’Orient mitjançant el formulari Vols ajudar els Reis d’Orient? que trobareu a l’apartat «Carta als Reis d’Orient», de la pàgina web http://jocsencatala.cat.  Es tracta d’una activitat que pretén fer reflexionar sobre la presència de la llengua catalana en l’àmbit del joc, que es pot dur a terme amb els alumnes de l’edat que considereu més adequada. Tots els participants entraran en el sorteig d’un viatge a Port Aventura.

En el mateix apartat també hi trobareu una carta als Reis que podeu imprimir perquè els alumnes els escriguin i els demanin què volen.
L’activitat forma part de la campanya «I tu, jugues en català?» per fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit del joc i la jugueta. A la pàgina web de la campanya es poden cercar els jocs en català que hi ha actualment en el mercat, i també informació sobre els establiments de les Illes Balears que disposen de jocs i juguetes en català.
 Esperam que la proposta us agradi.
 Els Reis estam preparant els jocs i les juguetes que voleu enguany i ens han sorgit uns quants dubtes que segur que podeu resoldre...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada