dilluns, 26 de març del 2018

ACTIVITATS YARN BOMBING SOLIDARI

Els alumnes de 3r cicle del taller de YARN BOMBING SOLIDARI han desenvolupat dues activitat ben interessants: la visita de l’ONG SOS REFUGIADOS IBIZA i l’entrevista a l’alcalde de Sant Josep de sa Talaia.
Per una banda, des de l’ong ens varen explicar quina és la seva feina, quina és la situació dels refugiats i com podem, des de l’escola i des del nostre taller, ajudar a millorar la situació d’aquestes persones. Els infants varen poder fer entrega de les bufandes que han teixit que seran enviades a Grècia. Moltes gràcies per tota la feina que es fa!!
D’una altra banda, l’alumnat va anar a l’ajuntament a demanar a l’alcalde si ens deixarien fer intervencions de Yarn Bombing al poble de Sant Josep. Varen explicar en què consisteix aquest art urbà i aprofitaren l’ocasió per a reclamar millores a la nostra escola, un nou parc al pati i algunes altres coses molt importants. L’alcade, Josep Marí “Agustinet” i el regidor Josep Guasch, ens varen rebre fantàsticament, ens varen respondre a les nostres preguntes i, fins i tot, ens varen mostrar el projecte del nou parc del pati. Moltes gràcies per l’atenció rebuda, ens hem sentit com a casa!
L’alumnat del taller ha pogut comprovar de primera mà com es treballa per a millorar la situació de les persones, tant des de les administracions públiques com a les organitzacions humanitàries i han après, entre altres coses, a ser més bones persones i a reclamar amb criteri i arguments, millores al nostre entorn més proper.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada