dimecres, 16 de maig del 2018

AJUDA ESCOLA D'ESTIU ANGLÈS



Benvolgudes famílies de 6è d’Educació Primària;

S’ha publicat al SERVEI DE LLENGÜES ESTRANGERES I PROJECTES INTERNACIONALS de la Conselleria d’Educació una CONVOCATÒRIA d’ ajuts per a l’alumnat del sisè curs d’educació primària de centres educatius sostinguts amb fons públics en el marc d’un programa d’immersió lingüística en llengua anglesa durant l’estiu del 2018.

EL TERMINI DE SOL·LICITUD ÉS DEL 16 AL 30 DE MAIG.

S’ha de presentar la sol·licitud (annex 1), la Declaració Responsable (Annex 2) i còpia del DNI de la persona sol·licitant  A LA DELEGACIÓ D’EDUCACIÓ D’EIVISSA (Via Púnica, 23). Aquesta sol·licitud ha d’anar emplenada degudament i signada per  pare/mare o tutor legal, i signada i segellada per la directora del centre educatiu en el qual es trobi matriculat.

Tota la informació sobre la convocatòria, el fulls de sol·licitud, els annexos i els requisits de participació, els podreu trobar al bloc de l’escola o a la pàgina web del Servei de Llengües Estrangeres https://intranet.caib.es/sites/llenguaestrangera/ca/programes_daimmersia_lingaastica_en_llengua_anglesa_durant_laestiu_del_2018/
Per a qualsevol dubte, restam a la seva disposició.
L’Equip Directiu del CEIP l’URGELL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada