dijous, 16 de maig del 2019

Tu tries...i la teva salut respon





La campanya «Tu tries..., i la teva salut respon» està destinada a donar a la comunitat universitària informació fiable, lluny de marques comercials i publicitat, sobre els beneficis i perjudicis del consum de certs aliments amb la finalitat de proporcionar les eines necessàries per escollir el que es vol menjar amb criteri.
Per això s’han dissenyat tres pòsters informatius sobre berenars saludables enfront dels no saludables, la brioxeria i l’impacte d’aquests aliments sobre la salut, i finalment el consum d’aigua enfront al consum de refrescs.
Aquest espai està destinat a ampliar-ne la informació.
L’aigua, com se sap, és el líquid essencial per a la vida, però, per contra, al mercat podem trobar molts altres tipus de begudes, entre les quals, els refrescs. Aquests són molt consumits per la població en general i alhora molt perjudicials per a la salut.
En aquest cartell s’han volgut comparar els beneficis de l’aigua enfront dels perjudicis dels diferents ingredients que podem trobar a les begudes de cola (el tipus de refresc més consumit).  
La brioixeria engloba una sèrie de productes molt consumits i en què també s’inclouen les galetes dolces, els cereals del berenar, els pastissos i els productes nadalencs com els bombons i el torró. Com bé sabem, el seu consum està estretament lligat a malalties cardiovasculars, diabetis, obesitat i càries, entre altres.
La brioixeria, els refrescs, els snacks salats, els sucs industrials, les barretes energètiques, etc., són productes que estan relacionats amb mals hàbits alimentaris i amb una baixa qualitat de la dieta. A més a més, l’impacte que aquests productes tenen sobre les malalties cròniques és més que conegut. És per això que ens interessa donar altres opcions, més saludables però no menys desitjades.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada