dijous, 3 de setembre de 2020

INICIAM UN NOU CURS!!!


Estimades famílies!
Setembre ja ha arribat i estam desitjant tornar a veure-us.
Aquest curs serà molt especial en molts de sentits però ara més que mai tornam amb molta il·lusió, ganes i emocions.
Sabem que hi ha moltes preguntes, molts de dubtes i pors. Tal vegada no tenim una resposta ferma per a tot, però us podem assegurar que hem treballat organitzativament al llarg de tot l’estiu per intentar garantir una tornada a l’escola tranquil·la. En tot moment seguim les pautes donades per la Conselleria d’Educació i la Conselleria de Salut. Volem que l’escola s’ompli d’infants i entre tots aprendrem noves formes de fer, sanitàriament i educativament, adaptant-nos a la situació actual en la qual ens trobem.
Us recomanam fer una lectura del nostre pla de contingència, malgrat que sofrirà alguns canvis a causa de les noves normatives dels darrers dies. Us anirem informant dels canvis.
Amb el nostre esforç i la vostra col·laboració sortirem enfortits davant aquesta situació mai viscuda.
Per tal que pugueu organitzar-vos, tot seguint les instruccions de la Conselleria d'Educació que indica que la incorporació progressiva sigui d'un màxim de 150 alumnes cada dia, aquest serà el dia que comença cadascun dels diferents cursos:Aquest inici de curs realitzarem dos reunions: una amb l’equip directiu per intentar compartir dubtes i preguntes relacionades amb el pla de contingència i, posteriorment, una altra reunió de cada grup amb el seu tutor o tutora. Els tutors i tutores es posaran en contacte amb vosaltres. Horaris de reunions amb l’equip directiu (es realitzarà al gimnàs):


Per venir a la reunió:
-         Només podrà assistir una persona per família.
-         Ús obligatori de mascareta.
-         Puntualitat.
-         Entrada per la porta P                                             - Sortida per la porta M

També, us enviarem un qüestionari per conèixer el nombre de famílies interessades a utilitzar els diferents serveis que ofereix el centre (escola matinera, menjador i transport escolar). Us avisarem quan us fem l’enviament. Necessitam la vostra col·laboració per aconseguir un bon funcionament de tots aquests serveis.
Us informarem de totes les mesures organitzatives presses pel centre a les reunions d’inici de curs i a través del nostre bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada