dimecres, 29 de març del 2017

La diada festiva de Sant Josep a l’Urgell 2017

El passat dia 17 de març vàrem poder gaudir d’una jornada molt divertida. En motiu de les festes de Sant Josep, vàrem organitzar tallers, una degustació de rebosteria eivissenca i un gran espectacle de circ.
A cada taller hi havia famílies voluntàries col·laborant, moltíssimes gràcies famílies, sense vosaltres seria impossible celebrar aquesta festa!!
Hi havia 4 tallers:
1) esquís pagesos
2) coques
3) jocs populars
4) llimonada
Cada grup de 19 alumnes de 3 anys fins a 6è de primària, acompanyats per un mestre, havien d’anar completant una ruta de 4 tallers. Tots varen ser molt divertits i interessants!! Gràcies mestres per organitzar-los i gràcies famílies per explicar-ho tot tan bé!!
Després dels tallers i després d’esmorzar, vàrem poder gaudir d’una degustació de rebosteria eivissenca: orelletes, flaons, greixonera i bunyols!! Tot boníssim! Alguns infants no ho havien tastat mai abans!
Podeu trobar les receptes aquí!!
Finalment, a les 12’30 tota l’escola va poder gaudir d’un gran espectacle de circ a càrrec del grup CIRCOLAR. Ens vàrem quedar impressionats dels malabars i coses que feien!!
El dia va sortir redó!! Gràcies a tots els que ho han fet possible: famílies, mestres, Ajuntament, Can Pep Xica i a na Pepa de Cas Costes i les seves ajudants per haver estat tot el matí coent coques!! Eren boníssimes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada